Ta hjälp av oss för att hitta en bra mäklare!

Du har väldigt många mäklare att välja mellan i Göteborg och vi ser till att du på ett enkelt sätt hittar den mäklare som är bäst just för dig!

När du bestämt dig för att sälja din lägenhet eller din villa i Göteborg är det första viktiga du skall ta ställning till valet av mäklare. Det är en process som kan vara mycket svår i en så stor stad som Göteborg. Dels är din bostad säkerligen värd en hel del pengar och dels finns det många mäklare att välja mellan.

Vi kan hjälpa dig med första steget!

Det första steget för dig fram mot en snabb, smidig, trygg och lönsam fastighetsförsäljning är att hitta en duktig mäklare. Om du är noga när du väljer mäklare kommer du att ha startat försäljningen mycket bra. För att du skall slippa ringa runt och höra dig för ser vi till att mäklarna istället gör jobbet och skickar dig offerter. Det här gör vi utan att det kostar dig något. Du kommer heller inte att behöva betala mäklarna något för offerterna. Det är först när eller om du bestämmer dig för någon av mäklarna som det blir tal om att betala en avgift. Det du betalar då är den avgift mäklaren vill ha för att sälja din bostad. Denna kostnad skulle du haft även i det läge då du hittat din mäklare själv.

I och med att mäklarna i Göteborg i viss mån tävlar om att få uppdraget att sälja din bostad kommer du i och med denna tjänst att ha en fördel. Detta skulle inte ha inträffat om du sökt kontakt med mäklarna själv. Du slipper också lägga ned det jobbet. Som du ser har du allt att vinna på att ta hjälp av oss.